fbpx

Trash the dress Castelul Corvinilor – Sedinta foto

Trash the dress Castelul Corvinilor - Sedinta foto : Un loc învăluit de istorie și încărcat de mister.

O sedinta foto Trash the dress la Castelul Corvinilor despre care as putea scrie mai mult decat un articol pe blogul meu. Sunt absolut nerăbdător să vă povestesc despre cadrele realizate alături de Paul & Paula. 

Castelul Corvinilor este pe departe un loc plin de mister şi înărcat de istorie. În inima Transilvaniei, Castelul Corvinilor, cunoscut și sub numele de Castelul Huniazilor, se înalță majestuos, datorită arhitecturii sale gotice impresionante. Recent, acest loc emblematic a devenit o locație extrem de populară pentru ședințele foto de tip „trash the dress”, o tendință în creștere în rândul mirilor care doresc să ca fotografiile de după nuntă să fie unice, artistice și memorabile.

Pe Paul și Paula i-ați cunoscut acum un an la Save the date, am reazlizat o ședință foto în Timișoara, sub cireșii înfloriți de pe malul Begăi.  Fotografiile realizate atunci au fost superbe însă, acum la Castelul Corvinilor, Ședința foto de după nuntă pot spune că a este una cu care merită să mă mândresc.

Castelul Corvinilor a fost locul perfect pentru a realiza fotografiile care care scriu un capitol unic și spectaculos al poveștii lor de nuntă. Cu fundalul său gotic și atmosfera plină de mister, castelul ne-a oferit oportunități nesfârșite pentru fotografii memorabile. Cu puțină planificare și creativitate, am avut parte de o experiență extraordinară care va rămâne în amintirea frumoșilor mei miri pentru totdeauna. Însă povestea nu se oprește aici, pentru ca eram foarte aproape de I Giardini di Zoe, celebrele grădini în stil italian , am profitat de ocazie și am continuat ședință foto acolo până la apusul soarelui. 

Alte articole

ARHIVĂ
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!