fbpx

Workshop Foto – One to One – Fotograf nuntă

Probabil cel mai complex workshop Foto - One to One de Fotograf de nuntă din România!

Workshop foto – one to one – Fotograf nunta – Exclusiv pentru fotografii care vor să evolueze!

După mai bine de 10 ani de fotografie, am decis să  lansez propriul meu workshop foto – one to one – pentru fotografii de nuntă din România. Acest lucru se datorează în special  prietenilor mei și colegilor fotografi care m-au încurajat și m-au susținut să fac acest mare pas, dar mai ales din dorința de evoluție.  Sunt convins să acest workshop O oportunitate extraordinară pentru toți cei care vor să își îmbunătățească abilitățile în fotografia de nuntă

Descoperă ata fotografică in cadrul unui WorkShop Foto - One to One. O Experiență unică alături de mine.

De ce să alegi un Workshop One-to-One?

Fotografia de nuntă este o artă complexă care necesită nu doar cunoștințe tehnice, dar și abilitatea de a surprinde emoțiile autentice și momentele unice. Am fost mereu de părere că adevărata fotografie de nuntă constă în abilitatea fotografului de a se conecta cu mirii  și de a anticipa fiecare moment.  Acest lucru se realizează de cele mai multe ori sub presiune. Un workshop one-to-one îți oferă:

 • Atenție personalizată: Workshopul este adaptat nevoilor și nivelului tău de experiență iar scopul meu este să te ajut să devii un fotograf mai bun și mai creativ.
 • Flexibilitate: Poți învăța în ritmul tău și te poți concentra pe aspectele care îți sunt de maxim interes. Vei avea ocazia să înveți tehnici noi dar mai ales să poți fi flexibil în a le aplica. 
 • Învățare practică: Vom lucra împreună la o nuntă reală, în locații reale, cu miri obișnuiți care nu sunt probabil familiarizați cu aparatul foto. Toate acestea pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum să gestionezi diferite situații de fotografiere.

Ce vei învăța la acest workshop de fotografie?

Workshop-ul meu este structurat pentru a acoperi toate aspectele esențiale ale fotografiei de nuntă dar mai ales pentru a te ajuta să evoluezi rapid și să iți definești propriul stil ca fotograf. 

 1. Planificarea și Pregătirea:

  • Cum să te pregătești pentru ziua nunții.
  • Crearea unui plan detaliat și gestionarea timpului.
  • Cum să comunici cu mirii dar mai ales cum să știi să gestionezi programul evenimentului.
 2. Tehnici avansate de fotografiere:

  • Utilizarea diferitelor tipuri de lumină (naturală și artificială).
  • Setările camerei pentru diferite situații.
  • Set-up de lumini și organizarea pe teren.
 3. Compoziție și capturarea emoțiilor:

  • Compoziția cadrelor pentru impact maxim.
  • Posing și lucru cu mirii.
  • Tehnici pentru a surprinde momente autentice și emoții reale.
 4. Editare și post-procesare:

  • Workflow eficient pentru editarea fotografiilor.
  • Utilizarea software-urilor de editare pentru rezultate profesionale.
 5. Marketing și afacerea fotografică:

  • Cum să îți promovezi serviciile ca fotograf și să atragi clienți.
  • Construirea unui portofoliu atractiv și gestionarea relațiilor cu clienții. 

De ce să participi ?

Participând la acest workshop, vei avea ocazia să înveți din experiența mea de peste 10 ani în fotografia de nuntă, acumulată prin mii de ore petrecute în spatele camerei și în fața computerului, editând și perfecționând fiecare detaliu. În toți acești ani, am avut privilegiul de a fotografia sute de povești de iubire, fiecare unică în felul său, și am învățat cum să gestionez diverse situații și provocări care pot apărea în ziua nunții. De la locații cu iluminare dificilă până la momente spontane și neașteptate, am dezvoltat tehnici și strategii care îți vor fi de folos în propria ta practică fotografică. Pe lângă noile cunoștințe tehnice și artistice pe care le vei dobândi, workshop-ul îți va oferi și un boost considerabil de încredere. Inspirația este un alt element cheie pe care îl vei lua cu tine. Lucrând îndeaproape cu un mentor, vei avea acces la poveștile, tehnicile și abordările care m-au inspirat de-a lungul anilor. Vom explora împreună surse de inspirație, de la alți fotografi de renume la artă și cinematografie, toate acestea contribuind la dezvoltarea propriei tale viziuni artistice. 

Cum te poți înscrie la WorkShop?

Dacă ești gata să îți perfecționezi abilitățile și să transformi pasiunea ta pentru fotografie într-o carieră de succes, te invit să te înscrii chiar aici 👉 Workshop-ul one-to-one de fotografie de nunta. Pe pagina dedicată workshopului vei găsi toate detaliile necesare și formularul de înscriere. Nu rata această ocazie unică de a învăța și de a te dezvolta alături de un profesionist! Locurile sunt limitate, așa că te încurajez să te înscrii cât mai curând. 

În concluzie acest workshop este penru tine!

Fotografia de nuntă este mai mult decât o simplă documentare a unei zile speciale; este despre a crea amintiri de neuitat. Prin acest workshop foto – one to one , tu ca fotograf nunta , vei avea șansa de a învăța cum să faci acest lucru la cel mai înalt nivel. În final, un astfel de workshop nu este doar o lecție de tehnică fotografică, ci o călătorie de auto-descoperire și perfecționare, care te va echipa cu toate instrumentele necesare pentru a deveni nu doar un fotograf mai bun, ci un adevărat povestitor prin imagini. 

Dacă îți dorești să evoluezi și pui preț pe educație, abia aștept să te cunosc și să lucrăm împreună pentru a transforma pasiunea ta în artă!

Cu drag, Paul Moș – Fotograf de nunta

Alte articole

ARHIVĂ
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!