fbpx

Fotograf de evenimente - Paul Mos - Fotograf profesionist de nunta și botez Timisoara

Cine sunt?

Numele meu este Paul, înainte de toate, îți mulțumesc că ai ajuns să citești aceste rânduri și îți dorești să descoperi omul din spatele aparatului.  Îmi place cafeaua, ador călătoriile, iubesc natura și sunt fotograf de evenimente. Fotografia a devenit modul meu de a mă exprima prin imagini, de a cunoaște povești dar mai ales oameni minunați, de a captura zâmbete frumoase și emoțiile în starea lor pura. Fericirea dă naștere amintirilor , sunt povestitor al emoțiilor prin imagini. 

Povestea mea începe în urma cu 14 ani, moment în care am descoperit fotografia. Am primit cadou primul meu aparat foto de care am devenit aproape de nedespărțit. Totul a început ca o pasiune, iar în prezent a devenit puțin spus profesia în care pun suflet, investesc resurse și extrem de mult timp. Entuziasmat de minunata artă a fotografiei, am decis să urmez cursurile Facultății de Arte și Design – Timișoara, secția Foto-Video Procesare computerizata a imaginii.

Fotograf Nunta Timisoara - Paul Mos - Photographer
Fotograf de Nuntă Timișoara - Paul Mos Photographer

De fapt.... cred că acesta e începutul meu ca fotograf 

După finalizarea studiilor, am reușit să îmi solidific bazele fotografice. Am învățat cu adevărat tehnica și istoria acestei minunate arte dar mai ales am experimentat fotografia la un alt nivel. Acest lucru a dus de altfel la formarea mea din punct de vedere estetic și vizual. Astfel, fotografia a devenit modul meu de a mă exprima prin imagini. Sunt povestitorul tăcut din spatele aparatului, ilustrez povesti in fotografii. Îmi place sa fiu creativ, sa călătoresc în locuri noi, sa studiez și mai ales sa perseverez în tot ceea ce fac. Îmi plac provocările și pot spune ca fotografia este cu adevărat o provocare, aceea de a fi cât mai bun și mai inovativ. De-a lungul anilor am reușit sa studiez mai multe ramuri ale fotografiei precum fotografia de produs, fashion, fine-art și fotografia de studio. M-am oprit la fotografia de eveniment.

 

Pentru mine, fotografia însemnă totul

Nimic nu este mai frumos decât să surprinzi sentimente și sa transformi emoțiile pure în amintiri. Îmi place să dezvolt o legătură cu oamenii pe care ii fotografiez, altminteri să leg o relație de prietenie cu aceștia pentru ca astfel vom câștiga încrederea necesara iar rezultatele vor fi pe măsura.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf de evenimente, mottoul meu este ”Surâde pentru a fi fericit”.  Nunta este un eveniment magic și unic iar obiectivul meu este de a capta și de a povesti magia acestui eveniment în cel mai spontan și autentic mod posibil cu discreție, profesionalism, dragoste și multă pasiune. Cred în magie, iar dragostea și pasiunea pentru fotografie mă duc departe. Sunt călător. Nu încetez niciodată să îmi depășesc limitele și cred că există perfecțiune. 

Fotograf nunta Bucuresti . Blog Paul Mos – Fotograf

Fotograf de Nunta Timisoara - Paul Mos Photographer - Fotograf profesionist de evenimente
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!