fbpx
Sedinta Foto Trash the dress - Fotograf Timisoara Paul Mos - Fotograf nunta - Servicii Foto

Fotografie Trash the dress (After wedding)

Cea mai bună modalitate de a realiza fotografii unice și remarcabile este fără discuție o ședință foto Trash the dress.  Sesiunile foto după nuntă, au devenit în ultimii ani foarte populare și în România. Acestea se pot realiza în medii mai puțin obișnuite, în locații în care se pot obține fotografii spectaculoase și mai ales unde nu poți ajunge pentru a realiza le realiza în ziua nunții. Personal consider că sunt unele dintre cele mai relaxante ședințe foto în care mirii se pot simți în largul lor. Fotograful are posibilitatea de a fi mai creativ și poate obține imagini spectaculoase și inedite. După cum îi spune și numele, această sesiune presupune distrugerea rochiei de mireasă, însă foarte puține mirese aleg să facă acest lucru din varii motive. Deci o să ii spunem în continuare Ședință foto după nuntă sau cum se zice mai nou ,,Love the dress”.

Trash the dress, Love the dress sau aftfer Wedding – Important e să fi artistice, surpinzătoare și unicate.

Fiecare cuplu își alege locația potrivită, preferată sau care îi reprezintă. Indiferent dacă fotografiile le vom realiza pe plajă, într-un oraș frumos, pe munte sau într-un castel important e să fie unice și artistice. Mai jos găști o parte dintre fotografiile pe care le-am realizat în ultimii ani prin diferite locații cu miri frumoși. Pentru mine fiecare ședință foto Trash the dress sau Love the dress este specială și deosebită iar de fiecare dată mă bucur când revăd sau ajung în locuri noi.

Ședință foto trash the dress – Paul Moș Fotograf profesionist de nuntă Timișoara. Momente remarcabile în Fotografie trash the dress. Locații pentru realizarea ședinței foto de după nuntă pot fi extrem de multe, de la mare, la munte, la castele, orașe medievale sau cu o arhitectură aparte. În ultimii ani majoritatea mirilor optează pentru ședințe foto de Trash the dress în natură. Nimic nu se compară cu frumusețea peisajelor. Spre exemplu când vine vorba de peisaj, ador muntele. Când nu ai idei de fotografii excepționale poți găsii pe Pinterest. O locație inedită în care se poate realiza o ședință foto trash the dress este pe este Trasnsfăgărășan.

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!