fbpx

Locații ședința foto Trash the dress

Locații ședința foto Trash the dress – Tu ce alegi?

Locații ședința foto Trash the dress . Ședință foto after wedding – Pe unde am fost și care sunt cele mai frumoase locuri unde îți poți realiza ședința foto după nuntă ? Sigur te întrebi care este locul potrivit pentru unde ”se ‘face cele mai reușite fotografii” , Keep calm! Pregătesc de ceva timp acest articol în care voi vorbii pe scurt și mai ales în imagini despre cele mai interesante, frumoase sau spectaculoase locuri pentru o ședință foto reușită .  Se apropie cu pași repezi noul sezon de nunți și am vorbit recent cu prietenii mei dragi Andreea și Mihai de la Fotograf Nuntă Ploiești care mi-au dat câteva idei spectaculoase. 

Ce este Ședinta Foto Trash the dress sau cum se mai zice mai noi ”after wedding photo shooting” ?

„Trash the Dress” nu mai este o noutate  în fotografia de nuntă. Adesea mirii mei își doresc să abie fotografii spectaculoase , pline cu culoare, fie în natură sau într-un oraș metropolitean. Alți miri își doresc o ședință pe o plajă, sau într-un loc intim special pentru ei. Toate acestea implică multă răbdare, efort și o doză de creativitate pentru a putea realiza fotografii unice și spectaculoase. Purtarea rochiei de mireasă în situații neobișnuite și adesea extreme, cu scopul de a crea imagini spectaculoase și memorabile. Această tendință a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, însă a stârnit și multe controverse. 

Conceptul „Trash the Dress” a apărut în jurul anului 2001, iar ideea principală este că mireasa își ia rochia de mireasă și o poartă în situații neconvenționale, cum ar fi în apă, în noroi sau chiar într-un decor urban abandonat. Scopul este de a crea imagini spectaculoase și unice care să difere de fotografiile de nuntă obișnuite și să ofere o perspectivă nouă și creativă asupra acestei zile speciale. 

Ședință foto after wedding – Trash the dress sau Love the dress?

Cu toții știm că de fapt aproape toate miresele nu vor să își distrugă complet rochia. Decizia de a face sau nu o ședință „Trash the Dress” este una personală și depinde de preferințele și valorile fiecărei persoane. Este important să luăm în considerare atât avantajele, cât și dezavantajele acestei tendințe și fiecare să ia o decizie informată înainte de a începe o astfel de ședință foto de trash the dress. De regulă în ultimii ani am ales locații mai boeme și pline de perspective, evident puține mirese s-au riscat sau nu le-a păsat deloc de rochie. Personal consider că fotografiile se pot face absolut oriunde atata timp cât fotograful are idei creative, lumina potrivită și o locație care să ofere un plus de valoare. Mai jos voi prezenta câteva locuri superbe în care am realizat fotografii dar și un loc mai special al prietenilor mei dragi Andreea și Mihai care personal consider că merită luat în calcul ca fiind o locație de Trash the dress pentru o ședință foto reușită. Te-am făcut curioasă despre fotografii? Vezi mai jos galeria foto care am pregătit-o și nu uita să îmi spui : Tu unde alegi să îți faci ședința foto Trash the dress ?

Locații ședința foto Trash the dress

Locatii sedinta Foto Trash the Dress - Giadini di Zoe - Fotograf nunta Timisoara - Fotograf profesionist nunti
Giardini di Zoe - Banpotoc
Locatii sedinte Foto dupa Nunta - Trash the dress - After Wedding - Fotograf profesionist nunta - Budapesta
Bastionul Pescarilor - Budapesta
Locatii sedinta Foto Trash the dress - Valea zanelor - Sibiu - Castelul de lut - Fotograf nunta
Castelul de lut de la Valea Zânelor
Locatii Trash the dress - Trasnsfagarasan - Balea Lac - Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Bâlea Lac - Trasnsfăgărășan
Locatii Sedinta Foto - Trash the dress - Fotograf nunta Paul Mos - Fotograf profesionist Nunti - Timisoara
Plaja Vadu - Marea Neagră
Locatii sedinta Foto Trash the dress - Sighisoara - Cetatea medievala sedinta foto, nunta, Trash the dress, Fotograf profesionist Paul Mos
Cetatea medievală - Sighișoara
Locatii Sedinte Foto de Trash the dress Arad - Roca Bruna - Fotograf nunta Paul Mos - Fotograf profesionist Nunti - Timisoara
Roca Brună - Arad
Locatii Sedinte Foto de Trash the dress - Fotograf nunta Timisoara
Sibiu - România
Locatii Trash the dress - Fotograf nunta TImisoara -Paul Mos Fotograf profesionist
Cetatea Șoimoș - Arad
Locatii Sedinta Foto - Trash the dress - Fotograf nunta Timisoara - Castelul Corvinilor Hunedoara - Fotografii dupa nunta - Miri , sedinta Foto cu fotograf profesionst
Castelul Corvinilor - Hunedoara

Alte articole

ARHIVĂ
Recomandari fotograf nunta Timisoara - Paul Mos - Fotograf profesionist nuntă din Timișoara Romania
Fotograf

Recomandari fotograf nunta Timisoara

Recomandari fotograf nunta Timisoara : Care sunt sfaturile unui profesionist pentru a găsii fotograful potrivit pentru nunta voastră. Citește articolul și află care sunt cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare. Sunt Paul Mos , probabil mulți mă știți și mă urmăriți însă acum vin în ajutorul viitoarelor mirese cu acest ghid.

Sedinta Foto Personal branding - Paul Mos - Fotograf Timisoara - Fotografii profesionale de business
Sedinta Foto

Sedinta Foto Personal branding

Cum o ședință foto de personal branding îți poate îmbunătăți imaginea și afacerea? În era digitală în care trăim, prima impresie contează mai mult ca niciodată. Alege să te remarci și să îți construiești o prezență memorabilă în lumea digitală.

Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Albume foto

Oferta 2024 Foto Video pentru nunta voastra

Pentru că îmi doresc sa aduc aduc Fotografia de nuntă la alt nivel, îți voi oferii Fotografii la cea mai înaltă calitate și o experiență unică. Alege PACHETUL FOTO ULTIMATE și primești cadou UN ALBUM FOTO!

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter

Vrei să primești ultimele noutăți despre Fotografia de nuntă?

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!