fbpx

Nunta în Fotografii sau frumusețea fotografiilor de nuntã

Fotografii de nuntă și a fi fotograf de nuntă .

Să faci fotografii de nuntă și să vezi dincolo de ele prin viziune și creativitate. Mi-am propus să fiu sincer și să vă mărturisesc că pe cât de frumos pare, pe atât de greu este. Începând de la responsabilități, program și alergat uneori în contratimp pentru a fi prezent la momentul oportun și a nu rata nimic din ce se întâmpla în jurul tău și până la faptul că trebuie să fi creativ și să ai grijă de aspectul tehnic și artistic al fotografiilor. Toate aceste presupun o bună organizare strategica. În plus, fotograful este nevoit de multe ori să ia rapid unele decizii sau să aibă o atenție distributivă foarte bine dezvoltată.

M-a întrebat recent cineva care este cea mai remarcabilă nuntă la care am luat parte în calitate de fotograf. Am ezitat puțin, m-am gândit și i-am răspuns: Fiecare nuntă este remarcabilă în felul ei. E de la sine înțeles că multor dintre invitați, nunțile li se par ”la fel” însă vă asigur că nu e tocmai așa. Fiecare nuntă este diferita. Prin faptul că se desfășoară în locații diferite, cu logistica diferită, tradiții sau pur și simplu elementele organizatorice diferite. Toate aceste elemente dau fiecărui eveniment o notă de unicitate și originalitate. Desigur au fost unele nunți la care am participat mai speciale prin faptul că miri îmi sunt prieteni sau vechi cunoștințe sau pur și simplu organizarea a fost mai aparte.

Revenind la subiectul acestui articol, atât de frumos și complex: ,,Nunta în fotografii„. Cred că este foarte important să știi în calitate de fotograf de nuntă sa evidențiezi acele momente, emoții sau elemente cheie ale unei nunți astfel încât să pui în lumina tot ce este frumos iar fotografiile să devină memorabile atât pentru miri cât și pentru propriul portofoliu.

Fotografii de nuntă ce dăinuie peste ani.

Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de fotografiile celui mai important eveniment din viața ta? Sau să împărtășești fotografii inedite pe rețelele sociale, imagini emoționante, pe care să le aprecieze familia și prietenii. Iar peste ani, să răsfoiești împreună cu copiii albumul foto de nunta și să le povestești despre frumosul eveniment. Toate acestea devin amintiri, trainice. Pe măsură ce trece timpul capătă o notă aparte iar revederea lor naște emoții pure.

Menirea mea este aceea de a fi martorul tăcut, care scrie povești în imagini. A fi fotograf de nuntă presupune strădanie, pasiune și dăruire. Stilul și abordarea fotografierii unui eveniment este unul aparte. Ador să vad oamenii fericiți și împliniți în cadrul cel mai frumos, înconjurați de familie și prieteni, sărbătorind împreună iubirea. Este tabloul perfect, acea imagine în care toată lumea se bucură pentru oficierea și aniversarea căsătoriei.

Sensibilitatea cu care tratez o nuntă în fotografii și modul de abordare a evenimentul în sine sunt foarte relevante, atât pentru mine cât și pentru miri. De-a lungul timpului pot spune că mi-am conturat o amprentă prin abordarea și viziunea în domeniul fotografiei.

Frumusețea fotografiilor

Frumusețea fotografiilor de nuntă este subiectiva. Mulți apreciază un anumit stil de abordare sau o anumita cromatică. Unii miri apreciază stilul vintage, altora le place stilul foto jurnalistic sau poate modern. Probabil acum va întrebați ce apreciez eu. Răspunsul este pe cât se poate de simplu: sinceritatea! Sunt adeptul fotografiilor în care lumina și subiectul se armonizează perfect într-un cadru pur și trainic. Îmi plac fotografiile care evidențiază emoția în starea pură. Emoția sau naturalețea par greu de evidențiat, știu. Cu toții în fața unei camere foto vrem să părem altfel, mai frumoși, mai sinceri, mai zâmbăreți, lipsiți de emoții, însă de cele mai multe ori și mai ales în cadrul unui eveniment precum nunta, aceste lucruri sunt incontrolabile. Dorim ca fotografia să fie perfecta parca scoasa din revista. Nu-i așa? Vă prezint mai jos câteva fotografii memorabile pe care le-am realizat în decursul carierei mele de fotograf. Sunt fotografii de care mă mândresc. 

A fi fotograf de nuntă și a crea imagini de impact. 

Dacă ai ajuns să citești acest articol vreau să știi că de peste 10 ani fotografiez cele mai frumoase nunți și transpun povești frumoase prin fotografii. Portofoliul meu conține cele mai frumoase fotografii de nuntă, imagini cu momente din viața dragilor mei miri care m-au ales să le fotografiez evenimentul și să fiu alături de ei la cele mai emoționante clipe din viața lor.  Se apropie cu pași repezi acest sezon de nunți – 2023, am făcut puțină ordine între fotografii și trebuie să îți mărturisesc că anul acesta va fi unul maraton în care mi-am propus nu doar să evoluez ca tehnică și stil fotografic dar și să încânt privirile prin fotografii mai frumoase și bine realizate . Mă așteaptă peste 30 de evenimente, 2 workshop-uri la care voi participa și multe multe ore de editat și călătorit prin țară și străinătate. Până atunci, am pregătit mai jos câteva fotografii dragi mie de care sunt foarte mândru. 

Fotografii de nuntă – Fotograf nuntă BucureștiFotograf nuntă Arad – Paul Mos Fotograf profeisonist. 

 

Alte articole

ARHIVĂ
Recomandari fotograf nunta Timisoara - Paul Mos - Fotograf profesionist nuntă din Timișoara Romania
Fotograf

Recomandari fotograf nunta Timisoara

Recomandari fotograf nunta Timisoara : Care sunt sfaturile unui profesionist pentru a găsii fotograful potrivit pentru nunta voastră. Citește articolul și află care sunt cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare. Sunt Paul Mos , probabil mulți mă știți și mă urmăriți însă acum vin în ajutorul viitoarelor mirese cu acest ghid.

Sedinta Foto Personal branding - Paul Mos - Fotograf Timisoara - Fotografii profesionale de business
Sedinta Foto

Sedinta Foto Personal branding

Cum o ședință foto de personal branding îți poate îmbunătăți imaginea și afacerea? În era digitală în care trăim, prima impresie contează mai mult ca niciodată. Alege să te remarci și să îți construiești o prezență memorabilă în lumea digitală.

Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Albume foto

Oferta 2024 Foto Video pentru nunta voastra

Pentru că îmi doresc sa aduc aduc Fotografia de nuntă la alt nivel, îți voi oferii Fotografii la cea mai înaltă calitate și o experiență unică. Alege PACHETUL FOTO ULTIMATE și primești cadou UN ALBUM FOTO!

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!