fbpx

Ședință Foto Timișoara – Sub cireșii înfloriți

Ședință Foto Timișoara alături de Paul & Paula

Ședință Foto Timișoara – Sub cireșii înfloriți alături de doi tineri îndrăgostiți – Paul & Paula. După o mică pauză de le eveniment și ședințe foto iată că a venit într-un final și primăvara. Sezonul perfect pentru a realiza fotografii impresionante pline de culoare și creative. Ce poate fi mai frumos decât o ședință foto pe malul râului Bega din Timișoara? Unul dintre cele mai populare locuri pentru o ședință foto primăvăratică, pe aleea plină de cireși înfloriți . În această perioadă a anului, cireșii își deschid mugurii și înfloresc, creând un peisaj spectaculos. Fotografiile realizate sub cireșii înfloriți sunt delicate și pline de culoare, oferind oportunități deosebite pentru a captura emoțiile și frumusețea acestei perioade splendide. Recent au ales să spună da in fata ofițerului de stare civilă unde am fost alături de ei pentru a le fotografia ceremonia iar imediat după am decis să mergem la o Ședință Foto care ce-i drept a durat destul de puțin însă am reușit sa realizăm împreună câteva fotografii foarte interesante. 

Doar 30 de minute bune pentru a spune o mica poveste despre culori si iubire. Ședință Foto Timișoara 

Am pornit clar pe  ideea de a realiza cât mai puține fotografii dar bine gândite, atent editate și iată un rezultat pe măsura așteptărilor tuturor. O zi însorita și plină de culoare, un început perfect de primăvara la fel ca dragostea Paulei și a lui Paul. Energia lor, dar mai ales faptul ca au fost super entuziasmați de vremea frumoasă si bucuroși că imediat se apropie și marele eveniment, nunta lor sunt doar câteva dintre ”ingredientele” ce ne-au ajutat să realizăm câteva cadre interesante. Am zis să nu ii epuizez prea tare , că urmează și Ședinta Foto de Trash the dress unde avem plauri mari. Am listat deja o parte din fotografii în categoria fotografiilor de ”Logodna sau  Save the date”. Desigur, cea mai creativă parte pentru mine a fost editarea lor în stilul meu care sunt convins că mulți dintre voi deja, l-ați remarcat. Am adăugat puțină dinamică si am creat astfel o atmosfera feerică. Vă las mai jos o mica parte din selecția fotografiilor de la ședința foto. Ședință Foto Timișoara 

 

Povestea continuă – Un video animat din fotografii

Sper că v-au plăcut fotografiile din galeria de mai sus. Având în vedere energia și buna dispoziție , am vrut să evidențiez și mai tare fotografiile realizate de mine. Prin urmare mai jos puteți viziona o animație video de care pot spune că sunt foarte mândru. Pur și simplu ador sa fotografiez oamenii, bucuria lor și fiecare stare care o au. Fotografiile si frumusetea fotografiilor dar mai ales creativitate și tehnologia AI îmi dau mereu imboldul de a fi creativ si un fotograf vizionar. Nu uita , dacă ți-a plăcut acest articol, îl poți share-uii sau te poți abona la Newsletter pentru a fi la curent cu activitatea mea. Și o ultima noutate, începând de astăzi te aștept și pe Canalul meu de YouTube – Paul Mos Fotograf  unde voi posta video-uri interesante, animații sau slideshow-uri cu fotografii și multe alte lucruri interesante despre activitatea mea.   Weekend fain! 

Alte articole

ARHIVĂ
Recomandari fotograf nunta Timisoara - Paul Mos - Fotograf profesionist nuntă din Timișoara Romania
Fotograf

Recomandari fotograf nunta Timisoara

Recomandari fotograf nunta Timisoara : Care sunt sfaturile unui profesionist pentru a găsii fotograful potrivit pentru nunta voastră. Citește articolul și află care sunt cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare. Sunt Paul Mos , probabil mulți mă știți și mă urmăriți însă acum vin în ajutorul viitoarelor mirese cu acest ghid.

Sedinta Foto Personal branding - Paul Mos - Fotograf Timisoara - Fotografii profesionale de business
Sedinta Foto

Sedinta Foto Personal branding

Cum o ședință foto de personal branding îți poate îmbunătăți imaginea și afacerea? În era digitală în care trăim, prima impresie contează mai mult ca niciodată. Alege să te remarci și să îți construiești o prezență memorabilă în lumea digitală.

Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Albume foto

Oferta 2024 Foto Video pentru nunta voastra

Pentru că îmi doresc sa aduc aduc Fotografia de nuntă la alt nivel, îți voi oferii Fotografii la cea mai înaltă calitate și o experiență unică. Alege PACHETUL FOTO ULTIMATE și primești cadou UN ALBUM FOTO!

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!