fbpx

Întrebări și răspunsuri - FAQ Fotograf nuntă Paul Mos

Pentru viitoarele noastre colaborări am creat o secțiunea dedicată cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul timpului. Pentru a deschide răspunsul apasă pe întrebare sau pe icon-ul ,,+

Întrebări și răspunsuri - Fotograf de nuntă

Întrebări și răspunsuri – Fotograf de nuntă. Paul Moș – Fotograf de nuntă Timișoara. Foto-Video nunta. Servicii Foto video.

Sunt Fotograf de nuntă și locuiesc în mare parte în Timișoara și adesea în București unde Fotografiez nunți și am totodată proiecte fotografice, dar pot călători în toată România sau Europa pentru a fotografia nunți și a satisface dorințele clienților. Îmi place foarte mult să călătoresc, fiecare nuntă în sine este o provocare iar dacă evenimentul se desfășoară într-o locație nouă, acest lucru mă provoacă să fiu mai creativ și să explorez locuri noi. Costurile adiționale privind (decontul transportului, cazarea și diurna) le vom stabili în momentul încheierii contractului.

Sunt fotograf profesionist licențiat, fotografiez evenimente de mai bine de zece ani. Am o experiență vastă în acest domeniu, de-a lungul timpului am fotografiat peste 350 de evenimente. 

Asistentul are rolul de a ajuta fotograful cu partea logistică a echipamentului, la organizarea și buna desfășurare a activității pe tot parcursul evenimentului, la partea de setare a blitz-urilor și modelarea luminii, la transportul echipamentul etc. Asistentul nu are rolul de fotograf (sau al doilea fotograf). Al doilea fotograf, sau fotograful suplimentar, o altă persoană complet dedicată și îl recomand tuturor mirilor care au o nuntă cu o logistică mai complexă care se desfășoară în mai multe locații simultan, sau cu un număr mai mare de 350 de invitați.

Folosesc echipament din gama Profesională de la NIKON, Body-uri Full-Frame, Obiective FX, Sistem multi-blitz, acumulatori și carduri profesionale. Siguranța este un factor important, astfel că sistemul de backup este absolut de nelipsit indiferent de eveniment.

În general numărul fotografiilor diferă în funcție de complexitatea evenimentului, numărul fotografiilor predate fiind influențat de acest aspect. Nu am un număr limitat de fotografii, după o selecție atentă și editare detaliată se predau minim 1000 de fotografii din ziua nunții.

Sigur că da! Fiecare fotografie pe care o veți primi va fi prelucrată manual, din punct de vedere al încadrării, contrastului, expunerii (luminozității), balansului de alb,  corecții de culoare, claritate etc. Toate fotografiile incluse în album vor beneficia de corecții și prelucrări suplimentare dacă necesită acest lucru (Corecții de perspectivă, eliminarea elementelor nedorite, retuș de skin etc)

Întrucât știu cât de important este termenul de predare pentru majoritatea cuplurilor, am lucrat în ultimii ani la partea de worlflow pentru a scurta timpul de predare al imaginilor. In general timpul de predare este de aproximativ 3 luni  de la eveniment .   Astfel vom preda toate imaginile atât cele dinainte de eveniment , de la eveniment și de după acesta (cum ar fi ședința foto de după nuntă) dacă ai optat pentru ea. 

Fișierele brute (RAW) – needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare sau cumpărare. Fotografiile selectate pentru prelucrarea și livrarea finală sunt atent selectate la standardele mele de calitate. După editarea acestora și predarea finală a tuturor imaginilor prelucrate acestea nu vor fi păstrate.

Sigur! Oferta este gândită pe baza experienței iar Albumul de nuntă este finalitatea muncii.  Fiecare album este altfel, datorită acelei note de unicitate ce o dă fiecare eveniment și mai ales prin faptul ca tehnologia ne permite să-l personalizam după bunul nostru plac. Fotografiile pentru album sunt alese de către clienți. Mai multe informații despre Albume Foto puteți găsi AICI în secțiunea dedicată.

În general vin în sprijinul tuturor clienților în ceea ce privește selecția fotografiilor pentru ca albumele pe care le ofer să fie conturate de personalitate. Pentru un design grafic artistic și aerisit recomand o selecție de 60-80 de fotografii. Odată alese cu mare atenție fotografiile, vor fi prelucrate în detaliu și creată grafica. Înainte de print voi cere o confirmare din partea voastră, astfel mă asigur ca albumul vostru arată exact așa cum vă doriți.

Desigur, de mai bine de 5 ani am în echipa mea un 2 Videografi alături de care particip la toate evenimentele. Colaborarea noastră s-a dovedit a fi una creativă iar împreună reușim să oferim servicii complete Foto-Video. 

Absolut. Ședințele foto ”Save the date înainte de eveniment sunt foarte importante, personal vă recomand să optați pentru o astfel de sesiune. Este cea mai bună modalitate de a te cunoaște mai bine cu fotograful, de a te acomoda cu stilul acestuia, cu ideile sale și mai ales cu camera foto. Iar când vine vorba despre ”Trash the dress” sau ”’Love the dress”, vorbim de o ședință foto mai altfel la care veți fi detașați de ziua nunții, veți fi mai liberi și vă veți simți mai confortabil. Vom petrece timpul în mod creativ pentru a realiza împreună fotografii în locații deosebite în care probabil nu ați reușit să ajungeți în ziua nunții sau pe care ați visat să le vizitați. Legat de timpul și organizarea unei astfel de ședințe foto vom discuta mai multe detalii la momentul încheierii contractului, când de altfel vă voi oferii toate sfaturile și informațiile necesare.

Trimiteți-mi un mesaj, cu ajutorul formularului de contact, un e-mail, sau pur și simplu puteți să mă sunați sau să-mi scrieți pe pagina oficială de Facebook. Simplu, eu vă trimit informațiile necesare și dacă totul este în regulă ne întâlnim pentru a ne cunoaște, savurăm o cafea și în decurs de 1-2 ore detaliam programul evenimentului vostru, iar eu vă prezint în detaliu serviciile și produsele pe care urmează să vi le ofer.

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!