fbpx

Fotografie Bebeluși (Baby & Newborn)

Fotografie bebeluși – Aceste fotografii sunt amintiri pe care fiecare părinte ar trebui să le poată păstra pentru totdeauna. Primele zile din viața unui nou-născut, a sensibilității sale și a inocenței sale sunt cele mai sensibile. Merită pe deplin fotografiate. La fel sunt și ședințele foto de maternitate spre exemplu. Pentru a realiza aceste fotografii, folosesc un amestec de elemente: creativitate, rafinament, eleganță și multă răbdare, astfel încât amintirile bebelușului să capete contur iar fotografiile să fie creative cu o sensibilitate aparte. Aceste momente sunt unice: farmecul maternității, dulceața și delicatețea nou-născutului, emoțiile familiei. 

Ședință foto newborn

Este esențial ca o ședință foto newborn (nou născuți) să fie realizată în primele 15 zile de la nașterea copilului, deoarece unele poziții, gesturi sau expresii nu mai pot fi reproduse când bebelușul se apropie de prima lună a vieții. Această sesiune foto necesită o atitudine specială fiind una dintre cele mai sensibile ședințe foto. Bebelușul trebuie să se simtă în siguranță în decorul special amenajat pentru fotografie.  ședință foto newborn – fotografie bebeluși.

Fotografie bebeluși – ședință foto newborn, Paul Mos – Fotograf profesionist Timisoara.

Fotografie bebeluși

Echipamente de iluminat pentru a asigura o calitate uimitoare a imaginii și o lumină ambientală moale sunt din nou importante. Lumina naturală este, de asemenea, o sursă excelentă pentru fotografia nou-născutului, deoarece adaugă un ton cald. Pentru fotografierea nou-născutului, este nevoie să creăm setări simple de lumina și decor. Pentru ca aceasta ședință foto se bazează pe naturalețe și simplitate. De asemenea este importanta si postprocesarea fotografiilor. Pentru a îmbunătății piele bebelușului și a o curăța avem nevoie de editări speciale de skin.

Tag: Sedinta foto newborn nou nascuti, bebelusi.  Galerie foto bebelusi fotograf profesionist Timisoara

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!