fbpx

Sedinta Foto Trash the dress la I Giardini di Zoe

I Giardini di Zoe – Sedinta Foto Trash the dress cu Ariadna și Marco.

Sedinta Foto Trash the dress la I Giardini di Zoe

Cu greu am putut crede că sunt în România și nu într-o grădină elegantă din Toscana! Nu la foarte mult timp după nuntă, Ariadna m-a sunat să discutăm despre sedinta Foto. Inițial isi dorea sa mergem la un castel, din pacate nu s-a putut.  Ulterior, mi-a propus sa mergem la I Giardini di Zoe. Iubitoare de natura si gradini frumos amenajate Arianda a fost extrem de fascinată de locația superba din Banpotoc. 

Am ales să facem sedinta intr-o dupa amiaza aproape de apusul soarelui, cand lumina era favorabilă. Abia ne-am incadrat in 2 ore, timp in care am profitat la maxim de labirinturile de gard viu, florile si coloanele frumos sculptate.

I Giardini di Zoe – inspiratie aristocrata pentru o sedinta foto reusita.

Avem o tara frumoasa, asta a spus si Giovanni Salvatelli, care a creat un loc mai mult decat superb in apropiere de Banpotoc, judetul Hunedoara, cu o munca de peste 15 ani a italianului stabilit in Romania. I Giardini di Zoe este locul perfect atat pentru o sedinta foto dar mai ales pentru a te reculege si a te relaxa printre minunata gradina terasata cu labirinturi.

Pentru cateva momente imediat ce am pasit in acest loc pot spune cu sinceritate ca am retrait putin din concediul petrecut in Italia anul acesta. Nu am uitat scopul pentru care m-am aflat aici si am inceput sa fotografiez cu mare drag. Decorul impresionant, dar mai ales mirii mei frumosi, m-au motivat sa realizez fotografiile pe care le puteti vedea mai jos.

O sedinta foto Trash the dress la I Giardini di Zoe poate fi pe placul oricarei mirese care isi doreste fotografii de poveste, realizate intr-un decor natural si atent amenajat.

Abia astept sa aranjez fotografiile realizate intr-un album si sa creez o poveste. Pana atunci va las pe voi sa vedeti o mica selectie mai jos.

Trash the dress la I Giardini di Zoe – Paul Mos – Fotograf – Sedinta Foto

Alte articole

ARHIVĂ
Locatii Sedinta foto Trash the dress - Fotograf nunta Timisoara - Idei de locatii pentru sedinta foto dupa nunta - Paul Mos - Fotograf profesionist
Fotograf

Locații ședința foto Trash the dress

Locații ședința foto Trash the dress – Tu ce alegi? Locații ședința foto Trash the dress . Ședință foto after wedding – Pe unde am fost

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter

Vrei să primești ultimele noutăți despre Fotografia de nuntă?

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!