fbpx

Sedinta Foto Trash the dress la I Giardini di Zoe

I Giardini di Zoe – Sedinta Foto Trash the dress cu Ariadna și Marco.

Sedinta Foto Trash the dress la I Giardini di Zoe

Cu greu am putut crede că sunt în România și nu într-o grădină elegantă din Toscana! Nu la foarte mult timp după nuntă, Ariadna m-a sunat să discutăm despre sedinta Foto. Inițial isi dorea sa mergem la un castel, din pacate nu s-a putut.  Ulterior, mi-a propus sa mergem la I Giardini di Zoe. Iubitoare de natura si gradini frumos amenajate Arianda a fost extrem de fascinată de locația superba din Banpotoc. 

Am ales să facem sedinta intr-o dupa amiaza aproape de apusul soarelui, cand lumina era favorabilă. Abia ne-am incadrat in 2 ore, timp in care am profitat la maxim de labirinturile de gard viu, florile si coloanele frumos sculptate.

I Giardini di Zoe – inspiratie aristocrata pentru o sedinta foto reusita.

Avem o tara frumoasa, asta a spus si Giovanni Salvatelli, care a creat un loc mai mult decat superb in apropiere de Banpotoc, judetul Hunedoara, cu o munca de peste 15 ani a italianului stabilit in Romania. I Giardini di Zoe este locul perfect atat pentru o sedinta foto dar mai ales pentru a te reculege si a te relaxa printre minunata gradina terasata cu labirinturi.

Pentru cateva momente imediat ce am pasit in acest loc pot spune cu sinceritate ca am retrait putin din concediul petrecut in Italia anul acesta. Nu am uitat scopul pentru care m-am aflat aici si am inceput sa fotografiez cu mare drag. Decorul impresionant, dar mai ales mirii mei frumosi, m-au motivat sa realizez fotografiile pe care le puteti vedea mai jos.

O sedinta foto Trash the dress la I Giardini di Zoe poate fi pe placul oricarei mirese care isi doreste fotografii de poveste, realizate intr-un decor natural si atent amenajat.

Abia astept sa aranjez fotografiile realizate intr-un album si sa creez o poveste. Pana atunci va las pe voi sa vedeti o mica selectie mai jos.

Trash the dress la I Giardini di Zoe – Paul Mos – Fotograf – Sedinta Foto

Alte articole

ARHIVĂ
Recomandari fotograf nunta Timisoara - Paul Mos - Fotograf profesionist nuntă din Timișoara Romania
Fotograf

Recomandari fotograf nunta Timisoara

Recomandari fotograf nunta Timisoara : Care sunt sfaturile unui profesionist pentru a găsii fotograful potrivit pentru nunta voastră. Citește articolul și află care sunt cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare. Sunt Paul Mos , probabil mulți mă știți și mă urmăriți însă acum vin în ajutorul viitoarelor mirese cu acest ghid.

Sedinta Foto Personal branding - Paul Mos - Fotograf Timisoara - Fotografii profesionale de business
Sedinta Foto

Sedinta Foto Personal branding

Cum o ședință foto de personal branding îți poate îmbunătăți imaginea și afacerea? În era digitală în care trăim, prima impresie contează mai mult ca niciodată. Alege să te remarci și să îți construiești o prezență memorabilă în lumea digitală.

Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Albume foto

Oferta 2024 Foto Video pentru nunta voastra

Pentru că îmi doresc sa aduc aduc Fotografia de nuntă la alt nivel, îți voi oferii Fotografii la cea mai înaltă calitate și o experiență unică. Alege PACHETUL FOTO ULTIMATE și primești cadou UN ALBUM FOTO!

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!