fbpx

Albume foto trainice pentru amintirile tale

O imagine vie în minte poate dispărea în timp, dar o imprimare fotografică cum ar fi un album foto vă va însoți pe tot parcursul vieții, oferindu-vă mereu aceleași emoții din acea zi atât de importantă cum este nunta voastră.

Pentru ca fotografiile să rămână vii, soluția perfectă este albumul foto de nuntă perfect. Albumele foto sunt proiectate și realizate de meșteri maeștri care se mândresc cu marcă de calitate Made in Italy. Tocmai pentru că scopul meu este calitatea. ” Un album de calitate durează mai mult decât o viață „. Ofer o gamă diversă de albume și cutii și totodată cu un design unic, personalizat și perfect. Fotografiile de nunta vor fi păstrate într-un album foto perfect și modern, ca într-un jurnal cu ceea ce a însemnat cea mai minunată zi din viața voastră, întotdeauna realizat într-un stil contemporan și un design minunat.

O fotografie perfectă trebuie tipărită pe hârtie și păstrată pentru totdeauna într-un album trainic

Albumele foto sunt rezultatul unei călătorii creative, fascinante, care urmărește să sporească, cu originalitatea fiecărei colecții, povestea emoțiilor pe care vreau să le redau. Stilul meu se concentrează pe definirea și unicitatea produsului.

Este fascinat să pot spune o poveste prin imagini. Fiecare album foto este narat și personalizat în funcție de gustul și stilul mirilor mei, pentru a oferi o poveste complet unică.

Țin foarte mult la aspectul albumului foto și la finisaje. În materie de coperți dispun de o gamă foarte diversificată  cu materiale de cea mai bună calitate: plexiglas, aluminiu, piele naturală, mătase, piele ecologică, material textil și multe altele. Fiecare album este personalizat, începând de la grafică, până la gravură sau alte aspecte legate de design.

Portofoliul meu de albume foto

De-a lungul timpului am realizat pentru clienții mei diverse albume foto. În care am spus povestea lor de dragoste prin imagini. Vă invit să vizualizați pagina cu o parte din albumele foto pe care le-am realizat până în prezent. Citește și articolul : Album foto de nunta – Made with Love

Alte articole

ARHIVĂ
Locatii Sedinta foto Trash the dress - Fotograf nunta Timisoara - Idei de locatii pentru sedinta foto dupa nunta - Paul Mos - Fotograf profesionist
Fotograf

Locații ședința foto Trash the dress

Locații ședința foto Trash the dress – Tu ce alegi? Locații ședința foto Trash the dress . Ședință foto after wedding – Pe unde am fost

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter

Vrei să primești ultimele noutăți despre Fotografia de nuntă?

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!