fbpx

Fotograf nunta Timisoara – Betina & Raul – Trash the dress

Fotograf nunta Timisoara – Betina & Raul. Sedinta foto foto Trash the dress la Charlottenburg și Cetatea Șoimoș.


Ingredientele: doi miri frumoși, două locații și două ore de fotografiere intense. Rezultatele au fost pe măsura. Îmi plac culorile arămii ale toamnei și lumina apusului. Astfel am ales împreuna cu Betina și Raul să realizăm o ședință foto de Trash the dress în inima naturii. În apropiere de Timișoara, mai exact la Charlottenburg. Înconjurați de dealuri și scăpați de agitația și zgomotul orașului, eu mi-am găsit inspirația într-un decor de poveste. Mirii mei dragi au devenit brusc foarte deschiși și încărcați cu bună dispoziție. Aerul curat și vântul care adia ușor, razele aurii ale soarelui ne-au încărcat de altfel cu energia necesară pentru realizarea acestei minunate ședințe foto.

Pentru că la nunta care a avut loc în Timisoara si la care am luat parte ca fotograf am avut parte de lumina inedita iar dimanica evenimentului a fost una aparte. Mi-am dorit și ca ședința foto să fie diversă, dinamică și să profit la maxim de lumina toamnei, perfectă pentru fotografii.

Fotograf nunta Timisoara – Paul Moș

După ce am zăbovit în oaza de frumusețe de la Charlottenburg timp în care ne-am plimbat pe dealuri, am alergat pe câmp, printre copaci și am realizat fotografiile am pornit spre Cetatea Șoimoș. Am urcat la cetate și am continuat sedinta foto. În același ton dinamic și forte creativ. Brăzdați de razele soarelui care urma să apună, am profitat intens de lumina perfectă pentru a realiza fotografiile de la sedinta foto trash the dress pe care le puteți vedea mai jos. Spre final am avut și de o surpriza. Un apus de soare foarte frumos, colorat cu un portocaliu inedit. Iubesc toamna și culorile ei iar mirii au fost extrem de încântați și deschiși. Acest lucru a făcut ca fotografiile să fie inedite și sedinta foto de excepție.

Fotograf nunta Timisoara

fotograf nunta timisoara - paul mos - sedinta foto trash the dress

fotograf timisoara

fotograf nunta timisoara - sedinta foto - trash the dress

trash the dress - fotograf timisoara - nunta

sedinta foto trash the dress

sedinta foto trash the dress fotograf nunta timisoara

sedinta foto trash the dress fotograf nunta timisoara

sedinta foto trash the dress fotograf nunta timisoara

fotograf nunta timisoara

cetatea soimos - lipova - arad

cetatea soimos - trash the dress

trash the dress - foto

fotograf nunta timisoara - sedinta foto trash the dress - cetatea soimos arad

cetatea soimos - trash the dress

fotograf nunta timisoara

sedinta foto la cetatea soimos

sedinta foto nunta la cetatea soimos

fotograf nunta timisoara - fotografii trash the dress - sedinta foto - nunta timisoara - fotograf profesionist

fotograf nunta timisoara - paul mos 32
Fotograf nunta Timisoara Paul Mos – Sedinta foto Trash the dress – Betina & Raul.

Poate te interesează să citești și despre: Ședință foto pe Transfăgărășan cu Maria și Sergiu sau Fotografii nuntă Reșița – Lavinia & Andrei – 1 Septembrie 2018

Alte articole

ARHIVĂ
Recomandari fotograf nunta Timisoara - Paul Mos - Fotograf profesionist nuntă din Timișoara Romania
Fotograf

Recomandari fotograf nunta Timisoara

Recomandari fotograf nunta Timisoara : Care sunt sfaturile unui profesionist pentru a găsii fotograful potrivit pentru nunta voastră. Citește articolul și află care sunt cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare. Sunt Paul Mos , probabil mulți mă știți și mă urmăriți însă acum vin în ajutorul viitoarelor mirese cu acest ghid.

Sedinta Foto Personal branding - Paul Mos - Fotograf Timisoara - Fotografii profesionale de business
Sedinta Foto

Sedinta Foto Personal branding

Cum o ședință foto de personal branding îți poate îmbunătăți imaginea și afacerea? În era digitală în care trăim, prima impresie contează mai mult ca niciodată. Alege să te remarci și să îți construiești o prezență memorabilă în lumea digitală.

Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Albume foto

Oferta 2024 Foto Video pentru nunta voastra

Pentru că îmi doresc sa aduc aduc Fotografia de nuntă la alt nivel, îți voi oferii Fotografii la cea mai înaltă calitate și o experiență unică. Alege PACHETUL FOTO ULTIMATE și primești cadou UN ALBUM FOTO!

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!