fbpx

De ce iubesc fotografia de nuntă?

Publicat de Paul Mos pe

Sunt fotograf de nuntă și iubesc asta.

Înainte să-mi încep cariera de fotograf de nuntă , am încercat totul de la fotografia comercială, de produs, fashion sau studio până la fotografierea diferitelor evenimente. Totul a început ca o pasiune, iar în prezent a devenit puțin spus profesia în care pun atât de mult suflet, investesc resurse și extrem de mult timp. Nimic nu a fost niciodată atât de provocator ca fotografierea unei nunți. Această provocare mi-a determinat o investigație de câțiva ani în privința importanței fotografiei. Am găsit studii de caz în care diferiți fotografi și-au relatat experiența trăită și m-au îndemnat să încerc și această ramura a fotografiei.
Fiind caracterizat de toți prietenii mei drept o persoana sociabila și curioasa, este un motiv în plus pentru care iubesc nunțile, deoarece săptămânal cunosc și interacționez cu noi oameni frumoși, zâmbăreți care mă provoacă sa evoluez și să fiu mai bun în ceea ce fac.

,,Inspired of love, made with love…”

Aceasta este deviza care mă reprezintă cel mai bine, mă inspir din dragoste și creez cu dragoste. Poveștile de dragoste mă inspira să perseverez. Însă asta nu e tot. Ma provoacă să surprind acele momente unice care nu se vor mai repeta.
Pentru a fi un fotograf excepțional de nuntă, a trebuit sa studiez îndeaproape toate disciplinele fotografice și să fiu capabil să execut fiecare ramura a fotografiei în mod constant. Nunta fiind un eveniment complex, cuprinde patru elemente importante ale fotografiei: fotografia de produs, portretul, fotografia fashion și foto-jurnalismul.
Am testat tot ceea ce înseamna aparatul de fotografiat, lumina și comportamentul oamenilor. Pentru ca rezultatele să fie extraordinare, un alt factor esențial este tehnica și editarea fotografică. Lumina se schimbă în mod constant. Acest lucru poate fi destul de supărător însă pentru mine a devenit o adevărata provocare. Iubesc aceasta provocare pentru că fotografia înseamnă ”scrierea cu lumină”.

Cum spuneam și la ,,Despre mine,, … Fotografia este modul meu de a mă exprima prin imagini. Promisiunea mea rămâne aceeași! Să fiu creativ, să perseverez în tot ceea ce fac. Îmi plac provocările și pot spune că fotografia este cu adevarat o provocare, aceea de a fi cât mai bun și mai inovativ. În fotografie apreciez eleganța, grația și simplitatea, dar cred că cel mai important lucru este, totuși, sinceritatea. 

A fi fotograf de nuntă înseamnă a fi călător!

Magia, dragostea și pasiunea pentru fotografie mă duc departe. Sunt fotograf de nuntă călător. În toată cariera, nu am încetat niciodată să perseverez. Mi-am păstrat constant dorința de a îmi depășii limitele. Mereu mă inspir și mă bucură lucrurile mici, apusurile de soare, călătoriile și dorința de a-mi pune amprenta personală pe fiecare fotografie. Sunt mândru că fac parte din comunități mari de fotografi de nuntă precum MyWed. Sunt mândru că citești aceste rânduri și aș fi încântat să ne cunoaștem. Poți citi toate articolele despre cele mai frumoase povesti de dragoste și nunțile la care am participat pe Blogul meu, accesând acest link : Blog – Paul Mos – Fotograf profesionist

De altfel te invit să vezi o parte din portofoliul meu de fotografii logodnă,  nuntă, trash the dress, fotografii de maternitate, fotografii cu bebeluși sau ședințe foto de portret.

Citește și articolul Album Foto Nunta – Concept 2018 sau Fotografii nuntă Arad – Evelyn & Ilie