fbpx

De ce iubesc fotografia de nuntă?

Sunt fotograf de nunta si iubesc asta.

În cariera mea de fotograf , am încercat totul de la fotografia fashion, fotografia de portret, Totul a inceput ca o pasiune, iar in prezent a devenit putin spus profesia in care pun atat de mult suflet, investesc resurse asi extrem de mult timp. Nimic nu a fost niciodată atât de provocator ca fotografierea unei nunți. Această provocare mi-a determinat o investigație de cativa ani în privința importanței fotografiei. Am găsit studii de caz în care diferiti fotografi si-au relatat experiența trăită și m-au indemnat sa incerc si aceasta ramura a fotografiei.
Fiind caracterizat de toti prietenii mei drept o persoana sociabila si curioasa, este un motiv in plus pentru care iubesc nuntile, deoarce saptamanal cunosc si interactionez cu noi oameni frumosi, zambareti care ma provoaca sa evoulez si sa fiu mai bun in ceea ce fac.

Poveștile de dragoste ma inspira sa perseverez si totodată sa surprind acele momente unice care nu se vor mai repeta.
Pentru a fi un fotograf excepțional de nunta, a trebuit sa studiez indeaproape toate disciplinele fotografice și să fiu capabil să execut fiecare ramura a fotografiei în mod constant. Nunta fiind un eveniment complex, cuprinde patru elemente importante ale fotografiei: fotografia de produs, portretul, fotografia fashion si fotojurnalismul.
Am testat tot ceea ce înseamnă aparatul de fotografiat, lumina si comportamentul oamenilor pentru ca rezultatul sa fie unul extraordinar.
Lumina se schimbă în mod constant pe tot parcursul zilei. În orice moment poate apărea un eveniment în viziunea mea periferică, trebuie să fiu constant pentru a compensa modificările expunerii. Iubesc aceasta provocare, Bisericile întunecate, oamenii care stau în ușă, chiar mergând de la umbră la lumina soarelui pot produce salturi uriașe în expunere.
Presiunea capturii fiecărui moment mă menține ascuțit mental. Iar cand lucrez instinctiv produc unele dintre cele mai bune fotografii.

 

Alte articole

ARHIVĂ
Recomandari fotograf nunta Timisoara - Paul Mos - Fotograf profesionist nuntă din Timișoara Romania
Fotograf

Recomandari fotograf nunta Timisoara

Recomandari fotograf nunta Timisoara : Care sunt sfaturile unui profesionist pentru a găsii fotograful potrivit pentru nunta voastră. Citește articolul și află care sunt cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare. Sunt Paul Mos , probabil mulți mă știți și mă urmăriți însă acum vin în ajutorul viitoarelor mirese cu acest ghid.

Sedinta Foto Personal branding - Paul Mos - Fotograf Timisoara - Fotografii profesionale de business
Sedinta Foto

Sedinta Foto Personal branding

Cum o ședință foto de personal branding îți poate îmbunătăți imaginea și afacerea? În era digitală în care trăim, prima impresie contează mai mult ca niciodată. Alege să te remarci și să îți construiești o prezență memorabilă în lumea digitală.

Fotograf nunta Timisoara - Paul Mos
Albume foto

Oferta 2024 Foto Video pentru nunta voastra

Pentru că îmi doresc sa aduc aduc Fotografia de nuntă la alt nivel, îți voi oferii Fotografii la cea mai înaltă calitate și o experiență unică. Alege PACHETUL FOTO ULTIMATE și primești cadou UN ALBUM FOTO!

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună 👋
Folosește opțiunea rapidă și scrie-mi direct pe WhatsApp!