Despre mine

Fotografia este modul meu de a ma exprima prin imagini, de a cunoaste povesti si oameni minunati, de a captura zambete frumoase si emotiile in starea lor pura. Fericirea da nastere amintirilor si imi hraneste sufletul.

Numele meu este Paul, m-am nascut in 1989, locuiesc in Timisoara, imi place cafeaua, ador calatoriile, iubesc natura si sunt fotograf! Povestea mea incepe in urma cu noua ani, moment in care am descoperit fotografia. Am primit cadou primul meu aparat foto de care am devenit aproape de nespartit. Totul a inceput ca o pasiune, iar in prezent a devenit putin spus profesia in care pun atat de mult suflet, investesc resurse si extrem de mult timp. Entuziasmat, am decis sa urmez cursurile Faculta?ii de Arte si Design – Timisoara, sectia Foto-Video Procesare computerizata a imaginii, reusind astfel sa imi solidific bazele fotografice, sa invat cu adevarat tehnica si istoria acestei minunate arte dar mai ales sa experimentez fotografia un alt nivel, lucru care de altfel a dus la formarea mea din punct de vedere estetic si vizual. Astfel fotografia a devenit modul meu de a ma exprima prin imagini. Imi place sa fiu creativ sa calatoresc in locuri noi, sa studiez si mai ales sa perseverez in tot ceea ce fac. Imi plac provocarile si pot spune ca fotografia este cu adevarat o provocare, aceea de a fi cat mai bun si mai inovativ.

De-a lungul anilor am reusit sa studiez mai multe ramuri ale fotografiei precum fotografia de produs, fashion, fine art si fotografia de studio. M-am oprit la fotografia de eveniment, pentru ca nimic nu este mai frumos decat sa surprinzi sentimente si sa transformi emotiile pure in amintiri. Iar pentru asta imi place sa dezvolt o legatura cu oamenii pe care ii fotografiez, alminteri sa leg o relatie de prietenie cu acestia pentru ca astfel vom castiga increderea necesara iar rezultatele vor fi pe masura.