FotografFotografie de nunta

De ce iubesc fotografia de nunta?

Sunt fotograf de nunta si iubesc asta.

În toată cariera mea de fotograf de nunta, am incercat totul de la meciurile de box până la fotografierea diferitelor evenimente. Totul a inceput ca o pasiune, iar in prezent a devenit putin spus profesia in care pun atat de mult suflet, investesc resurse asi extrem de mult timp. Nimic nu a fost niciodată atât de provocator ca fotografierea unei nunți. Această provocare mi-a determinat o investigație de cativa ani în privința importanței fotografiei. Am găsit studii de caz în care diferiti fotografi si-au relatat experiența trăită și m-au indemnat sa incerc si aceasta ramura a fotografiei.
Fiind caracterizat de toti prietenii mei drept o persoana sociabila si curioasa, este un motiv in plus pentru care iubesc nuntile, deoarce saptamanal cunosc si interactionez cu noi oameni frumosi, zambareti care ma provoaca sa evoulez si sa fiu mai bun in ceea ce fac.
Povestile de dragoste ma inspira sa perseverez si totodata sa surprind acele momente unice care nu se vor mai repeta.
Pentru a fi un fotograf excepțional de nunta, a trebuit sa studiez indeaproape toate disciplinile fotografice și să fiu capabil să execut fiecare ramura a fotografiei în mod constant. Nunta fiind un eveniment complex, cuprinde patru elemente importante ale fotografiei: fotografia de produs, portretul, fotgrafia fashion si fotojurnalismul.
Am testat tot ceea ce inseamna aparatul de fotografiat, lumina si comportamentul oamenilor pentru ca rezultatul sa fie unul extraordinar.
Lumina se schimbă în mod constant pe tot parcursul zilei. În orice moment poate apărea un eveniment în viziunea mea periferică, trebuie să fiu constant pentru a compensa modificările expunerii. Iubesc aceasta provocare, Bisericile întunecate, oamenii care stau în ușă, chiar mergând de la umbră la lumina soarelui pot produce salturi uriașe în expunere.
Presiunea capturii fiecărui moment mă menține ascuțit mental. Iar cand lucrez instinctiv produc unele dintre cele mai bune fotografii.